Fotograf 3 - Ålesund Fotostudio

MENY
+47 934 55 666
Title
Go to content
Fotograf Marina Franco Rosa
Mitt navn er Marina Franco Rosa. Jeg er en brasiliansk fotograf, nå bosatt i Ålesund. Jeg startet min karriere som fotograf på en nattklubb i Brasil. Siden den gang har jeg jobbet med bilder av gravide, babyfotografering, barnebilder og fotografering av selskap, fester og jubileum.

I dag fokuserer jeg på livserfaringer og fotografering og filming for næringsliv og firmapromotering. Du kan kontakte meg hvis du vil forevige et spesielt øyeblikk, eller hvis du vil markedsføre din bedrift. (Jeg leverer også flotte digitale mediepakker, siden jeg samarbeider med en markedsfører som driver digital markedsføring).

Graviditet, barnefødsler, feiringer eller betydningsfulle øyeblikk for barn – Jeg mener alle øyeblikk i livene våre er betydningsfulle, og nå for tiden er det meget enkelt å la fotografier fryse slike øyeblikk for ettertiden. Dette gjelder også for bedrifter. Ikke noe er mer visuelt og fengende enn gode bilder og gode videoer. Hvis du vil vite mer om arbeidet mitt, kan vi ta et møte med kaffe og kaker, og snakke om de gode ting.

Send melding til Ålesund Fotostudio

© 2019 - Ålesund Fotostudio
Utviklet av Maxroy AS
Ålesund Fotostudio
Skarbøvikgata 26
6006 Ålesund

Tlf: +47 934 55 666
ingar@aafs.no
Back to content