Vårt studio - Ålesund Fotostudio

MENY
+47 934 55 666
Title
Go to content
Vårt studio / Også for utleie!

Fotostudio for utleie i Ålesund
Nå har du muligheten til å leie et fotostudio og forsøke å ta dine egne familiebilder!

Du kan også kontakte oss om du trenger en litt mer erfaren fotograf til å gjøre den jobben for deg. Vi elsker det vi gjør, og nå kan vi hjelpe alle fra nybegynnere til mer aktive fotografer til å trene opp sine ferdigheter og til å bedre kvaliteten på sitt arbeid. Dette er også en anledning for å utvide virksomheten hvis du allerede driver aktivt med portrettfotografering, bryllupsfotografering, babyfotografering eller annet, men mangler et studio.

Hos oss har du tilgang til et ferdig rigget studio med et bredt utvalg rekvisitter. Her er alt fra et variert utvalg bakgrunner, studioblitzer, stativ, vindmaskin, underlag, ministudio etc. Her kan alle fra nybegynnere til gode amatører finne det de trenger.

Det er også mulig å få tilgang til ekstrapakker med kamera, objektiver, røykmaskin etc. Er du proff men mangler studio, har du muligheten til å leie hos oss og eventuelt ta med eget utstyr.

Er du fotograf, men mangler en modell for å øve sammen med, eller er du en modell som ønsker å få tatt noen bilder av en god fotograf, kan du også ta kontakt med oss på eget skjema. På aafs.no kan du raskt booke time og starte fotosesjonen i løpet av minutter etter ankomst. Studioet er selvbetjent og tilgjengelig hele døgnet året rundt.

Å ta bilder i et fotostudio kan virke litt skremmende. Mange fotografer velger å skyte utendørs på grunn av budsjettbegrensninger og frykten for å gå inn i et studio. Det er imidlertid noen reelle fordeler med å skyte i et studio, og de gjelder både nye og erfarne fotografer. Hvis du ikke har hatt en sjanse til å prøve å skyte i et studio, anbefaler vi på det sterkeste opplevelsen. Vi kan også tilby storformatprint både lerret og flere typer fotopapir opptil 320 cm bredde og med tilnærmet ubegrenset lengde på printet.

Hvis du tenker på å leie et profesjonelt fotostudio for første gang, er det mange ting du må vurdere før du selv setter foten i rommet. Nylig gjorde AdoramaTV sin vert og foto ekspert Mark Wallace en flott video om dette emnet.
© 2019 - Ålesund Fotostudio
Utviklet av Maxroy AS
Ålesund Fotostudio
Skarbøvikgata 26
6006 Ålesund

Tlf: +47 934 55 666
ingar@aafs.no
Back to content