Modell 2 - Ålesund Fotostudio

MENY
+47 934 55 666
Title
Go to content
Modell: Silje Hjertø Brunvær
Mitt navn er Silje Hjertø Brunvær, født i 1999 og er bosatt i Stavanger. Jeg er glad i å være modell, synge, skrive og å være sammen med forloveden og venner.
Det jeg liker best med å være modell er følelsen jeg får av det, følelsen av mestring. Jeg føler at det er noe jeg får til, og det er noe som virkelig gir meg noe. Det gir meg energi og glede. Jeg har alltid vært glad i å være på shoots, catwalks og alt mulig. Jeg liker spesielt shoots som gir ekstra inntrykk, som inneholder et viktig budskap. Eller å reklamere for et merke, et klesmerke eller annet.

Jeg er glad i å utfordre meg selv, og gjøre ting utenom det vanlige. Jeg har vært med på en ganske viktig og stor shoot med Elsa Fredrikke, som er designeren av ootd klærne. Vi ble alle utrolig fornøyd med bildene. Jeg reklamerte for høstkolleksjonen hennes, og kom på fremsiden av nettsiden deres. Jeg har også hatt mange shoots med Joachim Steinbru, som er sjefen i Steinbru Models. Det er det modellbyrået jeg er med i. Vi har blant annet hatt shoots på stranda, i byen, på en togstasjon og i studio. Vi har gjort mye forskjellig innforbi både shoots og catwalks. Jeg har også tatt shoots med en fotograf som heter Hannah, hun har tatt bilde av meg og han jeg er forlovet med. Hun har også tatt bilde av meg hvor jeg har reklamert for sminkemerker og andre klesmerker. Jeg har to ganger gått catwalk for Agape, som er en brudekjolebutikk. Første gangen hadde jeg brudekjole på, og andre gangen var det en kinesisk kjole. Jeg lærte masse fra det, og fikk innblikk i hvordan catwalks foregår. Jeg har også gått catwalk for en gullsmed, hvor jeg hadde på meg Calvin Klein smykker. Det var utrolig kjekt. Jeg liker best shoots og catwalks, men liker også reklamevideoer. Jeg kan uten tvil prøve meg på nye ting, det gir bare mer erfaring og utvikling, og det er det som er målet mitt innenfor modellbransjen.

Send melding til Ålesund Fotostudio

© 2019 - Ålesund Fotostudio
Utviklet av Maxroy AS
Ålesund Fotostudio
Skarbøvikgata 26
6006 Ålesund

Tlf: +47 934 55 666
ingar@aafs.no
Back to content